Een unieke zwevende wandplank kopen

Home » zwevende wandplank

Een zwevende wandplank van eikenhout is niet alleen een praktische oplossing voor extra opbergruimte, maar ook een esthetische aanvulling op elk interieur. Met de producten van Woodstyles creëert u eenvoudig zo'n blikvanger aan de muur. Ons kwalitatieve eikenhout geeft elke zwevende wandplank een warme en natuurlijke uitstraling, perfect passend bij diverse woonstijlen.

Levering in NL en BE

Duurzame materialen

Binnen 7 dagen thuis

Een eikenhouten zwevende wandplank kopen

Het gemak van een eikenhouten zwevende wandplank maken met onze producten zit hem in de details. Wij verkopen blinde wandbeugels waarmee u onze eiken wandplanken moeiteloos monteert als een zwevende wandplank. Zo'n zwevende wandplank zorgt niet alleen voor een stijlvolle en strakke toevoeging aan uw interieur, maar creëert ook een gevoel van ruimte. In onze webshop vindt u tevens een diversiteit aan andere wandbeugels, waardoor u altijd een keuze kunt maken die past bij uw persoonlijke stijl.

wandbeugel-type-4

Heeft u een vraag?

Liever telefonisch contact?

Plaats vandaag nog uw bestelling

Laat geen ruimte onbenut en plaats vandaag nog uw bestelling voor die elegante zwevende wandplank die uw interieur compleet maakt. Bij Woodstyles kunt u niet alleen terecht als particuliere klant, maar ook zakelijke klanten vinden bij ons wat ze zoeken. Bent u naast zwevende wandplanken ook geïnteresseerd in traprenovatie? Ontdek dan de mogelijkheden die wij bieden om ook uw trap te transformeren.

Heeft u een vraag? Vul het contactformulier in!