Over ons

Welkom bij Woodstyles! Wij zijn een online webshop met de focus op houtproducten zoals tafels, deuren en wandplanken. Met name zijn wij gespecialiseerd in Eikenhout en dan wel massief! Veelal in doorlopende lamellen. Uiteraard vindt u ook randartikelen op onze webshop zoals beschermingsproducten en bevestigingsmaterialen. Woodstyles is er voor zowel de Belgische als Nederlandse klant. En naast consumenten, kunnen wij ook zakelijke klanten bedienen. Voor zakelijke doeleinden kunt u ook contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Via online webshop willen wij u bedienen bij de aankoop van onze producten. Maar achter onze webshop zit uiteraard meer. Woodstyles kan deze scherpe en voordelige prijzen juist bieden omdat wij groots inkopen. En met groots inkopen zorgen wij er ook voor dat wij u continuïteit kunnen bieden. en grote hoeveelheden op voorraad hebben. Onze kracht is ook dat wij direct bij de bron onze producten kopen, zonder tussenkomst van andere partijen.

Met een houtsoort zoals Eiken kiest u ook voor tijdloos, elegant én duurzaam. Eiken is namelijk een houtsoort welke een lange levensduur heeft én makkelijk te bewerken is. Mocht u bijvoorbeeld uw Eiken tafel een andere kleur willen geven, hoeft u geen nieuwe tafel te kopen maar schuurt u de tafel eenvoudig zelf op. Hierna kunt u het product weer voorzien van de gewenste kleur.

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Het snelste is als u uw vraag naar ons toe mailt. Ook kunt u ervoor kiezen om een terugbelverzoek te plaatsen, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.