Gerard en zijn stijl

Gerard is een meubelmaker met al ruim 45 jaar ervaring. Gerard bestelt regelmatig bij ons Eikenhout en wij zijn toen ook bij Gerard z’n werkplek langs geweest. Een gezellig gesprek gehad en een gave ‘kijk in de keuken’ gekregen. Gerard gaf aan dat hij veel vraag naar Eikenhout producten krijgt. Wij vroegen hoe hij bij Woodstyles uitkwam. Dat was simpel aldus Gerard; voordelig, breed assortiment met maten, snelle levering en continuïteit. Gerard zei dan ook dat hij daarom zelf geen voorraad aan hoeft te leggen, maar dat Woodstyles zijn ‘magazijn’ is. Het brede assortiment zorgt ervoor dat Gerard dan ook weinig tot geen snijverlies heeft. Wat wij zelf ook mooi vonden om te zien is dat ook met de reststukken Gerard raad weet. “Weggooien is zonde en kan altijd nog, ik probeer alles te benutten en weet zo waar ik welk reststukje heb liggen.”

Eiken is een tijdloos product en een mooi product om te bewerken. Je kan er dan ook echt alle kanten mee op. Hij liet foto’s zien van zijn projecten, van complete Eiken aankleding voor een manage tot kaasplankjes. Ook gaf hij houtbewerkingscursussen om zo zijn passie over te brengen naar mensen die ook een passie voor hout hebben.